خم کاری قطعات آسانسور

خم کاری قطعات آسانسور

خم کاری قطعات آسانسور


خم کاری قطعات آسانسور در ابتدا مختصری در رابطه با خم‌کاری فلزات و کاربرد‌های آن صحبت می‌کنیم. باید بدانید که عملیات خم‌کاری یکی از راه‌های فرم دادن انواع مختلف ورق فلزی و همچنین ورق‌های غیرفلزی برای ایجاد تاشدگی یا به ‌اصطلاح خم در انواع قطعات مختلف است. ازجمله دستگاه‌هایی که می‌توان به‌وسیله آن خم‌کاری فلزات را انجام داد، دستگاه CNC نام دارد که بسیار کاربردی و مناسب است. از مزیت‌های دستگاه CNC می‌توان به دارا بودن دقت بالا برای خم‌کاری فلزات مختلف و درنتیجه آن، کاهش خطا در رابطه با نصب و همچنین مونتاژ قطعات اشاره کرد.


در اکثر اوقات با استفاده از دستگاه خم CNC دردسرهای برگشت فنری فلز را نیز وجود ندارد. معمولاً خم‌کاری فلزات برای مصارف گوناگونی استفاده می‌شود، از جمله این مصارف می‌توان به تولید باکس‌های فلزی که در صنایع الکترونیک استفاده می‌شوند، کاربرد در صنایع ساختمان‌سازی، کاربرد در ساخت وسایل و ادوات کشاورزی، کاربرد در صنایع کشتی‌سازی، ساخت آسانسورها و… اشاره کرد.

خم کاری قطعات آسانسور

خم‌کاری انواع مختلف ورق‌های فلزی در واقع یک عمل مکانیکی است که در طی انجام آن به ورق فلزی فشار لازم وارد می‌شود و در نتیجه باعث ایجاد خمش لازم و همچنین زاویه مورد نیاز می‌گردد. خم‌کاری در ورق‌های فلزی روش‌های متفاوتی دارد که این روش‌ها مطابق با عواملی مانند جنس ورق فلزی، ضخامت ورق فلزی و شکلی که جهت خم نمودن ورق مدنظر دارید، تعیین می‌گردد. علاوه ‌بر آن باید بدانید که عملیات خم‌کاری در انواع ورق‌های فلزی به دو صورت گرم و سرد انجام می‌شود که انتخاب این دو روش به جنس فلز موردنظر شما بستگی دارد.

خم کاری قطعات آسانسور


همان‌طور که گفتیم، عملیات خم‌کاری فلزات در صنایع مختلف کاربرد دارد که یکی از آن‌ها صنایع آسانسورسازی است. یکی از اصلی‌ترین قطعاتی که در طراحی و ساخت آسانسور‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد، کابین آسانسور نام دارد. در واقع طراحی خاص و شیک یک کابین آسانسور می‌تواند به زیبایی و نمای ظاهری آن کمک زیادی کند. برای ساخت این قطعه فلزی مهم پس از طراحی شکل و نقشه اولیه آن به دستگاه‌های مختلفی نیازمند هستیم.

از جمله یکی از اصلی‌ترین دستگاه‌ها در ساخت کابین آسانسورها، دستگاه خم‌کاری است که با استفاده از آن خم‌کاری قطعات آسانسور برای کابین انجام می‌گیرد. با کمک این دستگاه، ورق‌های فلزی که برای ساخت کابین آسانسور‌ها در نظر گرفته شده‌اند مطابق با نقشه و طراحی از پیش تعیین شده عملیات خم‌کاری، جوش، پرس، پانچ، صافکاری و … را گذرانده و راهی مراحل بعد می‌شوند.


از دیگر فلزاتی که شاید در اغلب آسانسور‌ها به چشمتان خورده باشد و نیاز به خم‌کاری دارد، دستگیره تعبیه شده در داخل کابین آسانسور است که معمولاً در قسمتی که آینه آسانسور قرار دارد، نصب می‌گردد. به‌جز این فلزات، قطعات دیگری نیز در ساخت آسانسور‌ها وجود دارند که نیازمند عملیات خم‌کاری هستند. اغلب این قطعات در اندازه‌های کوچکی هستند که نیاز به دقت عمل بالایی دارند، در این مواقع دستگاه CNC بسیار کاربرد دارد. به این دلیل که این دستگاه خم‌کاری قطعات آسانسور را با استفاده از برنامه‌ای که به سیستم کامپیوتری آن داده می‌شود، انجام می‌دهد و به همین جهت فوق‌العاده دقیق و تمیز و بدون هرگونه عیب و نقص عمل می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا